Τι είναι το Twitter; Γιατί χρειάζεται να έχω λογαριασμό;

Το Twitter είναι μια mini-blogging πλατφόρμα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείται για να στέλνετε μηνύμα έως 140 χαρακτήρων σε φίλους, γνωστούς ή γενικότερα στην ιντερνετική κοινότητα. Το Twitter “άνοιξε” το 2006 και έως σήμερα έχει ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια χρήστες. Καθημερινά αποστέλλονται δισεκατομμύρια τέτοια μηνύματα, τα οποία ονομάζονται “tweets”.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Twitter (είναι δωρεάν), χρειάζεται να δηλώσετε ένα όνομα και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς την εγγραφή σας, μπορείτε να τροποποιήσετε το προφίλ σας μέσω του “Design Tools”, να αλλάξετε χρώματα στο φόντο, στα γράμματα, στους συνδέσμους (link), να προσθέσετε την φωτογραφία σας ή ακόμα και να προσθέσετε μια φωτογραφία στο φόντο (σε άλλο άρθρο μας, δείτε πως τροποποιούμε το προφίλ στο Twitter).

Στην συνέχεια μπορείτε άμεσα να συνδεθείτε ή αλλιώς να κάνετε follow ανθρώπους ή εταιρείες που θέλετε, ενώ και οι άλλοι μπορούν να ακολουθήσουν εσάς.

Πολύ σημαντικό είναι ότι κάθε tweet που κοινοποιείται είναι ορατό και από αυτούς που ακολουθείται και από αυτούς που σας ακολουθούν.

Ενώ το twitter έχει ενεργοποιήσει και την δυνατόητα το tweet που γράφετε να συνοδεύεται και από φωτογραφία.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author