Σχετικά με εμάς

Computer Science / WSG's Author

Αλεξάνδρα Μαξούρα

Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Μαξούρα και είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα. Το πτυχίο μου γράφει πάνω Computer Science ? – ότι κι αν σημαίνει αυτό – αλλά μην δίνεις σημασία ? , σημασία έχει ότι εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια (τώρα βγάλε μολύβι και χαρτί να υπολογίσεις την ηλικία μου ?) δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και αποκλειστικά με τον γοητευτικό κόσμο του Internet.
Ως επί των πλείστων συστήνομαι ως Web Developer ?, άλλες φορές ως Προγραμματίστρια Η/Υ ?, στους συγγενείς λέω απλά ότι “Ασχολούμαι με υπολογιστές”, στους μαθητές μου λέω ότι είμαι “Καθηγήτρια” ?, όμως από το 2009 που έφτιαξα το Web SEO Greece μου αρέσει περισσότερο από όλα να αυτοαποκαλούμαι Blogger ?.

Πάντως στο LinkedIN τα έχω γράψει πιο καλά και εκεί μπορείς να δεις όλη την επαγγελματική μου πορεία, την εξέλιξή μου και με τι ασχολούμαι αυτή την περίοδο.

Γράφω τα περισσότερα άρθρα εδώ μέσα, κάνοντας πολλά ορθογραφικά, συντακτικά και ένας Θεός ξέρει ? τι άλλα γραμματικά λάθη. Όμως πάντα γράφω με ειλικρίνεια, χιούμορ και την διάθεση κάθε άρθρο μου να βοηθήσει έστω κι έναν άνθρωπο να βγει από τον ψηφιακό λήθαργο ?.

Περιστασιακά αρθρογραφώ στο myscience.gr, θα βρεις τα άρθρα μου στα πιο δημοφιλή ?.

Μπορείς να με βρεις σε όλα τα γνωστά Social Media με το όνομά μου ή με το ψευδώνυμό “nebula”. Δέχομαι με χαρά κάθε μήνυμα που με εκθειάζει ?

signature
0
Media Awards
0
Daily Visitors
0
Social Shares
0
Hours Writing
0
Blog Posts
SEO Specialist

Ηλίας Λειβαδάρας

Ονομάζομαι Ηλίας Λειβαδάρας και είμαι ο άνθρωπος που ασχολείται με την "Επιστήμη" του SEO. Και χαρακτηρίζω το SEO ως "Επιστήμη", διότι απαρτίζεται από πολυάριθμες μεταβλητές και παράγοντες που επηρρεάζουν την Επιτυχία μιας SEO εξτρατείας.

Ως πρώην Πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, έχω μάθει να "πετάω" ψηλά και αυτή μου τη Γνώση τη μεταφέρω σε όλα τα Projects που έχω επιλλέξει να καταπιαστώ.

Μια από τις αγαπημένες μου εκφράσεις είναι: "Η Γνώση είναι κάτι που γνωρίζεις σήμερα. Η Σοφία είναι εάν θα χρησιμοποιήσεις τη Γνώση που έχεις αποκτήσει ή όχι".

Στον ελεύθερο χρόνο μου (χαχαχαχαχα) ασχολούμε με την Πρακτική Σκοποβολή IPSC (Πετυχαίνω Στόχους...Τυχαίο; Δεν νομίζω...χαχαχα), είμαι περήφανος Πατέρας και Σύζυγος, έχω γαϊδουρινή υπομονή γι' αυτό και μου αρέσει το ψάρεμα, είμαι Fan του Καλοκαιριού και του καλού φαγητού.

Στο Web SEO Greece, θα βρείτε Άρθρα μου σχετικά με το SEO και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να πετάξετε κι εσείς ψηλά στα αποτελέσματα της Google!

Εγγραφή στο Newsletter μας


Μπορείς να απεγγραφείς ανά πάσα στιγμή πατώντας "Απεγγραφή απ' την λίστα" στο τέλος των email μας.

Ενημερώσου για την Πολιτική Απορρήτου μου εφαρμόζουμε.