Πως να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram από το PC

Όπως ήδη γνωρίζεις, στο Instagram μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες στον λογαριασμό σου μόνο από Smartphone ή Tablet.  

Παρόλα αυτά είναι πολλοί εκείνοι, ειδικά εταιρικοί λογαριασμοί, που θέλουν να ανεβάζουν φωτογραφίες από το PC τους.

Όταν ένα post στο Instagram θέλεις να περιέχει κείμενο ή θέλεις να την επεξεργαστείς στο Photoshop, θα πρέπει αρχικά να δουλέψεις στο PC και στην συνέχεια να στείλεις με κάποιον τρόπο την φωτογραφία στο Smartphone και από εκεί να την ανεβάσεις στο Instagram.

Και ενώ υπάρχουν αρκετά πληρωμένα εργαλεία για να ανεβάζεις στο Instagram απευθείας από το PC και πολλά App για επεξεργασία φωτογραφιών από το κινητό σου, σε αυτό το άρθρο θα δεις πως μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram από το PC εντελώς δωρεάν.

1ο βήμα

Άνοιξε τον Google Chrome και κάνε είσοδο στον λογαριασμό σου στο Instagram.

2o βήμα

Σε ένα κενό σημείο πάνω στην ιστοσελίδα πάτησε δεξί κλικ  > Έλεγχος

3o βήμα

Στην δεξιά πλευρά της οθόνης (σε κάποιες περιπτώσεις στο κάτω μέρος της οθόνης) θα ανοίξει ένα πλαίσιο με κάποιες πληροφορίες. Πάτησε το εικονίδιο που δείχνει ένα Smartphone και ένα Tablet, εκεί που δείχνει το κόκκινο βελάκι στην παρακατω φωτογραφία.

4o βήμα

Μόλις πατήσεις το εικονίδιο η σελίδα του Instagram θα αλλάξει και θα την βλέπεις έτσι όπως εμφανίζεται σε Smartphone

Στο πάνω μέρος της οθόνης, εκεί που τώρα γράφει iPhone X, μπορείς να δεις πως εμφανίζεται το Instagram και σε άλλες συσκευές ή σε tablet. Αυτό δεν έχει καμία σημασία και μπορείς να το αφήσεις έτσι όπως έχει.

5o βήμα

Κάνε ανανέωση της σελίδα, πατώντας F5 από το πληκτρολόγιο. Τώρα στο κάτω μέρος, εκεί που δείχνουν τα κόκκινα βελάκια, έχει εμφανιστεί το μενού που βλέπεις από το κινητό σου. Πατώντας το μεσαίο κουμπί (όπως και στο App) μπορείς να ανεβάσεις οποιαδήποτε φωτογραφία.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author