Η σημασία της λαμπερής προϊοντικής παρουσίας

Κάποιος είπε:

“Προκειμένου να κερδίσεις χρήματα στην online αγορά, θα πρέπει να πουλάς προϊόντα αντάξια των κερδών!”

Ποιος το είπε αυτό; Εντάξει, κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο…, εμείς το λέμε, αλλά η ουσία δεν είναι αυτή. Η ουσία είναι ότι, εάν το προϊόν σας δεν είναι αντάξιο της αγοράς, κανείς δεν θα το αγοράσει.

Ωστόσο, συμβαίνει πολύ συχνά  να έχουμε ένα καταπληκτικό προϊόν, με μεγάλη ζήτηση, και να εξακολουθεί να έχει προβλήματα στις online πωλήσεις.

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό το φαινόμενο συμβαινει συχνά και φυσικά η κύρια αιτία αυτού του “αινίγματος” είναι η φτωχή προϊοντική παρουσία και η έλλειψη δημιουργικότητας στις ιστοσελίδες. Όμως, το πιο βασικό ερώτημα είναι “Τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα;” Να ξέρετε ότι στο 90% των περιπτώσεων η λύση δίνεται μόνο με την Μεθοδολογία.

Για να φτάσετε όπως στην ιδανική προϊοντική παρουσία (που είναι και η άκρη του παγόβουνου) θα πρέπει να ξεκινήστε, μα φυσικά, από την αρχή.

Πάρτε μολύβι και χαρτί και απαντήστε καταρχήν σε απλές ερωτήσεις:

  1. Ανάλυση πελάτων
  2. Προϊοντική ανάλυση

Η απάντηση στις δύο (κατά τα φαινόμενα) απλές ερωτήσεις δεν είναι απλή υπόθεση.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων απαιτείται η εμπλοκή ειδικού, έαν δεν το έχετε ήδη στην εταιρεία σας. Η καταγραφή των παραπάνω θα σας “λύσουν” δια μαγείας τα χέρια και τότε θα έρθει η στιγμή που η ιδανική προϊοντική παρουσία θα έρθει από μόνη της.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author