Πως θα ξεκινήσω το eShop μου; Αν στο μυαλό σου είναι όλα ένα κουβάρι… [webinar]

ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR: 20 Απριλίου 2020, 18:30

Το Webinar ολοκληρώθηκε, για το υλικό πατήστε εδώ ⇗

Αγαπητοί μου αναγνώστες, δεν σας κρύβω ότι αυτές τις μέρες του κορωνοϊού λαμβάνω καθημερινά πολλά μηνύματα από επαγγελματίες και συνήθως καταστηματάρχες, που με ρωτάνε πως θα φτιάξουν ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχω ήδη αφιερώσει αρκετό χρόνο στον καθένα ξεχωριστά (μέσω video κλήσης) για να τους εξηγήσω κάποια πράγματα.

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν ποια είναι η διαδικασία, τι πρέπει να κάνουν από την μεριά τους και το σημαντικότερο δεν έχουν κριτήρια για να επιλέξουν την εταιρία ή τον επαγγελματία που θα το αναλάβει ή αν τελικά μπορούν και μόνοι τους!

Για να βοηθήσω όλους εκείνους που ενώ έχουν κατανοήσει ότι το eShop είναι σημαντικότερο από ποτέ – αλλά οι πληροφορίες στο μυαλό τους έχουν γίνει ένα κουβάρι, σκέφτηκα ότι το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι ένα ανοιχτό και εντελώς δωρεάν Webinar που θα συμμετέχουμε όλοι ενεργά και βιωματικά. Εσείς θα ρωτάτε κι εγώ θα σας αγνοώ… (χαχαχαχαχα black humor). Όχι φυσικά. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να σας λύσω τις απορίες.

Βέβαια σε αυτή την online συνάντηση μας θα έχω έναν πολύτιμο σύμμαχο, την Ελίνα Μαξούρα – Business Coach⇗. Η Ελίνα θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς τρόπος να εφαρμόσετε όλα όσα θα μάθετε σε αυτό το webinar και να παραμείνετε κινητοποιημένοι μέχρι να τα καταφέρετε!

Οπότε έχουμε και λέμε…

Εγγραφeς eως: Μ. Πέμπτη (16/4/2020)
LINK ΕΓΓΡΑΦΗΣ: https://bit.ly/2ViRMG1
Ημερομηνiα Webinar: Δευτέρα του Πάσχα (20/4/2020), 18:30 – 20:30
LINK WEBINAR: Μετά την εγγραφή σου θα λάβεις email με οδηγίες.
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕς: Web SEO Greece – Lelaki Coaching Services
ομιλητες: Αλεξάνδρα Μαξούρα, Ελίνα Μαξούρα

 

Ποιους αφορά το συγκεκριμένο βιωματικό Webinar;
Αφορά κάθε επιχειρηματία, καταστηματάρχη και γενικά οποιονδήποτε θέλει να φτιάξει ένα eShop (προσοχή αυτό το webinar δεν είναι τεχνικό).

Πόσο θα διαρκέσει;
Περίπου 2 ώρες.

Υπάρχουν προϋποθέσεις παρακολούθησης:
Όχι. Από την μεριά σου το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση και όρεξη για μάθηση. Βέβαια καλό θα είναι να έχεις βασικές γνώσεις internet.

Πόσα webinar θα γίνουν;
Αρχικά ένα. Άλλα κάτι μου λέει πως ίσως ακολουθήσουν κι άλλα.

Τι θα μάθεις από αυτό το webinar;
Θα μάθεις τις επιλογές που έχεις για την κατασκευή eShop (είναι αρκετές!), ανάλογα με το επίπεδο γνώσεών σου και τις απαιτήσεις σου. Θα ξέρεις ποια προετοιμασία πρέπει να κάνεις. Τι να ρωτάς. Τι να προσέχεις. Και φυσικά πως να επιλέξεις την καλύτερη λύση για σένα.

Πότε θα πραγματοποιηθεί και πως θα γραφτείς.
Θα βρεις την φόρμα εγγραφής εδώ . Οι εγγραφές θα είναι ενεργές μέχρι και την Μ. Πέμπτη(16 Απριλίου). Μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα λάβεις μήνυμα με οδηγίες για την συμμετοχή σου.

Αν οι συμμετοχές είναι πολλές μάλλον θα χρειαστεί να χωριστούν σε περισσότερα τμήματα (με σειρά προτεραιότητας), ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις. Όπως και να’ χει το 1ο webinar θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα του Πάσχα (20 Απριλίου 2020), στις 18:30.

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε online.

Φιλικά,
Αλεξάνδρα

Tell Us What You Think
9Like4Love0Haha0Bored0Angry

About Author