Τι είναι και τι μπορείς να κάνεις με το SEO Autopilot

Όσοι ασχολείστε με το SEO είτε επαγγελματικά, είτε για την δική σας επιχείρηση, έχετε κάνει κάποια έρευνα αγοράς για να βρείτε seo tools που θα σας βοηθήσουν να βρεθείτε στην πρώτη σελίδα της Google.

Όμως τελικά, τι σημαίνει ότι ένα tool με βοηθάει στο SEO; Σε αυτό το σημείο υπάρχει μια σύγχυση, γιατί ενώ υπάρχουν πολλά software στην αγορά που έχουν στα χαρακτηριστικά τους τις παροχές SEO, RANK κ.ο.κ.  στην ουσία παρέχουν κάτι πολύ διαφορετικό. Όπως για παράδειγμα monitoring ή rank checker.

Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί κάποια στιγμή να σου φανούν χρήσιμες όμως με αυτές δεν πρόκειται να πετύχεις Keyword Ranking.

Το SEO Autopilot επειδή δημιουργήθηκε από SEO’s είναι ένα καθαρό εργαλείο με μόνο στόχο να πετύχεις στις μηχανές αναζήτησες υψηλές κατατάξεις στα keywords που θέλεις και η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή είναι και το μοναδικό εργαλείο που μπορεί να το πετύχει με 100% επιτυχία.

Παρόλα αυτά το SEO Autopilot δεν κάνει μόνο αυτό. Με τα ίδια ποσοστά επιτυχίας μπορείς να πετύχεις Video Ranking. Δηλαδή ένα video που ανέβασες στο YouTube να βρεθεί στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης του YouTube ή στην αναζήτηση της Google για video.

Επιπλέον λειτουργεί άψογα ως εργαλείο Content Management. Δηλαδή το SEO Autopilot μπορεί και μοιράζει αυτόματα τα άρθρα σου στους λογαριασμού σου, όπως στο Tumblr, WordPress, Bravenet, Good Reads, Disqus και σε πολλά άλλα, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθεί το MIX, Blogger, Reddit.

Τι σημαίνουν όλα αυτά στην πράξη!

Το SEO Autopilot το χρειάζεσαι αν θέλεις να σε βρίσκουν οι πελάτες σου από τις μηχανές αναζήτησεις, αν θέλεις να εμφανίζονται συγκεκριμένα αποτελέσματα για συγκεκριμένα Keyword, αν θέλεις να έχεις ισχυρή παρουσία στο internet και σίγουρα αποτελεί σημαντικό κομμάτι οποιασδήποτε στρατηγικής Marketing.

Και ενώ το λογισμικό είναι «μαγικό», δεν κάνει μαγικά. Δηλαδή για να λειτουργήσει υπέρ σου θα πρέπει να το χρησιμοποιείς σωστά.

Το περιβάλλον του λογισμικού δεν είναι απλό, γιατί αυτά που κάνει δεν είναι απλά. Όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί η ομάδα του SEO Autopilot παρέχει σε όλους τους πελάτες πλήρη εκπαίδευση για την σωστή λειτουργία του. Κατά μέσο όρο με 8-10 ώρες εκπαίδευσης μπορείς να μάθεις να το χειρίζεσαι άψογα. Η συνέχεια είναι απλή, όταν μάθεις να χειρίζεσαι το SEO Autopilot σωστά, τότε αντιλαμβάνεσαι πόσες εργατοώρες εξοικονομείς.  Εμείς με έναν πρόχειρο υπολογισμό, είδαμε ότι εξοικονομείς περίπου 120 εργατοώρες ανά keyword.

Φυσικά δεν παρέχουν μόνο εκπαίδευση για τον χειρισμό του λογισμικού. Για τους πελάτες τους διοργανώνουν συχνά Webinar για SEO Strategies. Αυτά τα webinar είναι κάτι περισσότερο από συμβουλές, είναι mentoring! Με μια γρήγορη έρευνα αγοράς θα ανακαλύψεις ότι το ουσιαστικό mentoring ειδικά για SEO strategies κοστίζει το λιγότερο 100$ την ώρα.

Η κοινότητα του SEO Autopilot

Η ομάδα του SEO Autopilot φημίζεται για το άψογο customer support που παρέχουν. Μόλις γίνεις μέλος της κοινότητάς τους, πολύ γρήγορα θα βρεθείς σε ένα ζωντανό δίκτυο από SEO’s, στο ιδιωτικό Facebook Group του SEO Autopilot. Εκεί καθημερινά ανταλλάσσονται ιδέες, έχεις άμεση επικοινωνία με την ομάδα του SEO Autopilot και φυσικά μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα στο SEO industry.

Έχουν άριστο support service και η ανταπόκρισή τους σε οποιοδήποτε support ticket γίνεται από 5 λεπτά έως και 12 ώρες. Αν γκουγκλάρεις λίγο στο internet και ψάξεις στα Social Media θα δεις τι λένε οι πελάτες τους.

Γνωριμία με το SEO Autopilot

Μπορείς να έχεις μια πρώτη επαφή με το SEO Autopilot, κατεβάζοντάς το για 7 ημέρες.  Θα έχεις πλήρη πρόσβαση στο λογισμικό και έτσι θα μπορείς να δεις αναλυτικά όλα τα features, την ποιότητα των site που μπορείς να ποστάρεις, να διαπιστώσεις το super high success rate, να έχεις πρόσβαση σε video tutorial και φυσικά να μπεις στην κοινότητα του SEO Autopilot.

Enjoy!

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author