Οι συνήθειες των ζωδίων στα Social Media

Εκνευρίζεσαι όταν οι φίλοι σου ποστάρουν συνέχεια selfies; Ή μήπως οι feetfies σε κάνουν πραγματικά έξω φρενών;
Χάνεις την υπομονή σου όταν οι άλλοι κοινοποιούν φωτογραφίες από τις πανάκριβες αγορές τους; Είσαι σίγουρος ότι φταίνε οι ίδιοι ή μήπως τα πάντα οφείλονται στο ζώδιό τους;

Τα ζώδια δεν γίνεται να απουσιάζουν από τα Social Media, εξάλλου θα ήταν περίεργο εάν συνέβαινε το αντίθετο. Είτε τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων κατηγοριοποιούνται ζωδιακά, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, υπάρχουν και επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούν οι άνθρωποι στα Social Media, μέσω των συνηθειών τους.

Δεν έχει σημασία εάν πιστεύεις στα ζώδια ή όχι, εγώ προσωπικά καθόλου. Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα!

Κριός

Ο Κριός είναι μια περίεργη προσωπικότητα στα Social Media. Την μια μέρα θα ρετουσάρει στο photoshop κάθε φωτογραφία του πριν την ποστάρει στο Facebook και την επόμενη θα ανεβάζει selfie στο Instagram με πρησμένα μάτια στις 06:00 το πρωί! Φυσικά κανείς δεν επιτρέπετε να ανεβάζει φωτογραφίες του Κριού, εάν πρώτα δεν έχουν περάσει από την έγκρισή του. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν profile σε κάθε Social Media και θα επικρατεί ένα μπάχαλο από μια μεγάλη γκάμα θεμάτων. Στο profile του Κριού θα βρεις σχεδόν τα πάντα, από προσφορά για φθηνά μανταλάκια έως και πυρηνική φυσική.

Τα σχόλια, οι απαντήσεις, τα reviews και τα tags δεν είναι απλή πρακτική για τους Κριούς, είναι θρησκεία!


Ταύρος

Επειδή ο Ταύρος είναι υλιστής, αρέσκεται να δημοσιεύει στα Social Media, νέα είδη πολυτελείας που βρίσκουν στο internet και φυσικά τα δικά του είδη πολυτελείας είτε αυτά είναι αντικείμενα είτε βρίσκονται σε ωραίους γκλαμουράτους χώρους. Ο Ταύρος είναι εκείνος ο χρήστης όπου όταν μια επιτυχημένη φωτογραφία “παίζει” από το πρωί και έχει εμφανιστεί 200 φορές, θα προτιμήσει να την αποθηκεύσει και να την ξανά ανεβάσει στο profile του – ώστε να φανεί ότι εκείνος ποστάρανε αυτή τη φωτογραφία πρώτος.

Ο Ταύρος είναι ο χρήστης όπου κατά πάσα πιθανότητα θα διαγράψει κάθε αρνητικό σχόλιο που κάνεις κάτω από μια φωτογραφία ή ένα status που ανέβασε.


Δίδυμοι

Δεν έχει καμία σημασία εάν ο Δίδυμος χρήστης των Social Media είναι χαρούμενος ή λυπημένος, εσύ πάντα θα νομίζεις ότι ζει το όνειρό του! Γενικά δεν ενεργεί αυθόρμητα στα Social Media, εκτός και αν κάτι τον ενοχλεί τόσο πολύ, οπότε δημοσιεύει ατέλειωτες φωτογραφίες αποδεικνύοντας το.

Μερικές φορές φαίνεται σαν να ζει μέσα στην ψεύτικη πραγματικότητα του φωτογραφικού του φακού. Έτσι, όταν βλέπετε ένα Instagram feed με κάποιον που φαίνεται να ζει μια απίστευτη λαμπερή ζωή , τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι Δίδυμος – και υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πιθανότητα τα πράγματα να μην είναι τόσο άψογα όσο φαίνονται.


Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι εκείνος ο χρήστης όπου σήμερα θα ανεβάσει μερικά post γεμάτα αισιοδοξία και χαρά και την επόμενη μέρα το profile του θα είναι γεμάτο από μηνύματα με το εντελώς αντίθετο.  Εάν δεις το σύνολο των δημοσιεύσεων που κάνει θα διαπιστώσεις ότι είναι γεμάτο αντιφάσεις, διότι στηρίζονται στη συναισθηματική του κατάσταση η οποία παρουσιάζει συχνές διακυμάνσεις.

Κρατούν ισχυρή συγγένεια με το παρελθόν, τόσο με το δικό τους όσο και γενικά με το σύμπαν.  Η αγαπημένη του φράση είναι  “Η αλήθεια να λέγεται , την οποία φροντίζει να αναδυκνύει μέσα από τα posts που ανεβάζει.


Λέων

Ο Λέων ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με τους φίλους του. Η κοινωνικότητα του Λέων ξεχειλίζει στα Social Media και θέλει πάντα να το δείχνει. Είναι οι τύποι που μπορεί να πάνε στο περίπτερο και να βγάλουν selfie με έναν φίλο που συνάντησαν εκεί. Στα γενέθλιά σου πάντα μπορείς να ελπίζεις στο Λέοντα για ένα φωτογραφικό κολάζ γενεθλίων – αν και οι περισσότερες φωτογραφίες θα δείχνουν το Λέοντα με καλή εμφάνιση.

Στο αντίθετο άκρο υπάρχουν ο Λέων που παθαίνει “εγωκεντρικές” κρίσεις, οπότε μην εκπλαγείς αν βρεις στο profile τους ένα σωρό selfies.  Ο Λέων θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει ζωντανή στην μνήμη σου την καλή εικόνα που πρέπει να έχεις για αυτόν.


Παρθένος

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Παρθένου είναι γνωστό ότι είναι τελειομανείς. Και φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό τους, δεν γίνεται να απουσιάζει από τα Social Media. Γενικά τον γοητεύει όλο αυτό το “ιντερνετικό παιχνίδι’. Είναι όμως ο τύπος όπου για να ανεβάσει μια φωτογραφία θα πρέπει πρώτα η φωτογραφία να είναι τέλεια και στην συνέχεια ξοφεύει πάρα πολύ χρόνο για να σκεφτεί και την τέλεια λεζάντα που θα την συνοδεύει.  Απλά “status” δεν υπάρχουν για τους Παρθένους! Κάθε τι που σκέφτεται περνάει από βαθειά ανάλυση  πριν το δημοσιεύσει.

Δεν πρόκειται να ανεβάσει καμία φωτογραφία, εάν δεν πληρεί τις προδιαγραφές του, ανεξάρτητα από το εάν απεικονίζεται ο ίδιος μέσα. Θα κινηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπος και για μια φωτογραφία που απεικονίζει τοπίο.


Ζυγός

Εάν κάποιος ποστάρει συνεχώς αναρτήσεις άλλων προσώπων ή περιεχόμενο από ιστοσελίδες, τότε ίσως να είναι Ζυγός. Βέβαια ο Ζυγός αυτό το κάνει μόνο σε ότι θεωρεί ο ίδιος σημαντικό ή έχει προσωπικό όφελος. Και επειδή έχει συνεχώς ανάγκη από την υποστήριξη του συντρόφου του, είναι αυτός που συχνά ανεβάζει φωτογραφίες ευτυχισμένων ζευγαριών σε παραλίες. Επίσης είναι αυτοί που ανεβάζουν πολλά quotes και νοσταλγικές φωτογραφίες. Όταν έχουν τις “μαύρες” τους προτιμούν το Twitter.

Είναι οι χρήστες που δεν ανεβάζουν πολλές προσωπικές φωτογραφίες τους, αλλά όταν το κάνουν θα είναι πολύ θεαματικές. Η επόμενη φωτογραφία τους, μπορεί να εμφανιστεί σε μερικούς μήνες.


Σκορπιός

Όταν πρόκειται για τα Social Media, οι Σκορπιοί είναι παντού! Αντιφατικό ζώδιο από την φύση του, συναισθηματικό από τη μία και φοβερά ανταγωνιστικό από την άλλη. Έτσι ακριβώς λειτουργεί και στα Social Media. Όταν ο Σκορπιός βρει ένα θέμα που του αρέσει θα κάνει τα πάντα για να γεμίσει το Timeline του με φωτογραφίες ή quote από αυτό το θέμα. Ο λόγος που το κάνει αυτό  είναι στην ουσία διπλός, αρχικά λόγο συναισθηματισμού (επειδή αγαπάει κάτι ή του αρέσει) και φυσικά λόγο της ανταγωνιστικότητας που τον κατακλύζει και πρέπει να αποδείξει σε όλους πόσο ένθερμος υποστηρικτής είναι σε ένα θέμα., μη σας πω και ο καλύτερος!


Τοξότης

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη έχουν μεγάλη αγάπη για το χιούμορ. Και αυτό το περνάνε και στα Social Media. Αρέσκονται στο να σχολιάζουν με χιούμορ τα post των άλλων. Βέβαια αυτό το χιούμορ έχει δύο όψεις, κάποιες φορές απλά το κάνουν για να διασκεδάσουν και κάποιες άλλες φορές είναι βάναυσα ειλικρινής. Για παράδειγμα κάτω από την φωτογραφία ενός φίλου μπορεί να γράψουν “Άλλαξε φάτσα, γίνε σαν μπουγάτσα…” και κάποιες άλλες “Πως έγινες έτσι, σαν βόδι;Δεν σε αναγνώρισα!

Ποτέ δεν κρύβουν, ότι κάθε post που ανεβάζουν θέλουν να είναι μια αντανάκλαση του εαυτού τους. Είτε επειδή κάτι τους αντιπροσωπεύει, είτε επειδή θέλουν να αναδυκνείουν τον εαυτό τους σε κάθε ευκαιρία.


Αιγόκερως

Κάθε καθαρόαιμος Αιγόκερως ασχολείται υπερβολικά με την εξωτερική του εμφάνιση. Για αυτό το λόγο είναι εθισμένος στα Likes, πράγμα που σημαίνει ότι το αγαπημένο του Social Media είναι το Facebook. Δεν τον ενδιαφέρει αν η δημοσίευση που θα ποστάρει είναι κάτι που πραγματικά θα λάβει πολλά views ή θα πρόκειται για ένα κοινωνικό θέμα. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάρει πολλά Likes.  Για αυτό και κοινοποιεί περιεχόμενο, ανεξάρτητα από εάν τον ενδιαφέρει ή όχι.

Γενικά χαρακτηρίζονται ως οι Interwebs των Social Media. Δηλαδή οι αρχάριοι ή σαρκαστικοί ή οι χρήστες που ανεβάζουν ασυναρτησίες μόνο και μόνο για να κάνουν εντύπωση.


Υδροχόος

Οι άνθρωποι κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, ανεβάζουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν! Είναι πολύ διασκεδαστικό να έχετε Υδροχόους φίλους στα Social Media, διότι είναι εντελώς απρόβλεπτοι. Έχουν ριψοκίνδυνη διάθεση και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου, τι  θα που οι άλλοι. Κοινοποιούν τις πιο αμφιλεγόμενες δημοσιεύσεις (είτε είναι δικές τους ή άλλων) και πολλές φορές οι φωτογραφίες που ανεβάζουν προκαλούν. Βέβαια όλα αυτά τα κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Απαντούν σε κάθε αρνητικό σχόλιο με ψυχραιμία, διότι κατά βάθος δεν τους νοιάζει και πολύ τι σκέφτονται οι άλλοι.


Ιχθείς

Οι Ιχθύες απολαμβάνουν πραγματικά τις ανθρώπινες συναθροίσεις και πιστεύουν ότι αυτή είναι η δουλειά των Social Media. Για αυτό και τους αρέσει να ανεβάζουν φωτογραφίες από όπου και εάν βρίσκονται, ειδικά όταν περιτρυγιρίζονται από άλλους. Είναι καλές ψυχές από τη φύση τους και για αυτό είναι  Νο1 των quotes. Ανεβάζουν συνέχεια post με ρητά, σοφές κουβέντες, συμβουλές  κ.ο.κ. γιατί θεωρούν πως έτσι ανεβάζουν την ψυχολογία των άλλων.

Επιπλέον είναι δημιουργικοί και για αυτό ξοδεύουν πολύ χρόνο για να βρίσκουν φωτογραφίες με το σωστό χρώμα και την σωστή γραμματοσειρά.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author