13 Νοεμβρίου – Παρακολουθήστε Βιωματικό Σεμινάριο για SEO

Κάποιοι από εσάς ίσως να σκέφτονται ότι τα σεμινάρια είναι απλά ένα “πάρτι”. Σίγουρα ένα Σεμινάριο πρέπει να είναι διασκεδαστικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερα.
Είναι μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης που παρακινεί και σας διδάσκει σε πολύ λίγο χρόνο, αυτά που θα μαθαίνατε σε μήνες ή ακόμη και σε χρόνια. Κάθε σεμινάριο που παρακολουθείτε είναι μια επένδυση στην καριέρα σας είτε είστε επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Στις 13 Νοεμβρίου, την Παρασκευή, η EduGO Experiential Seminars διοργανώνει ένα πολύ ιδιαίτερο σεμινάριο για SEO. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι η εκπαιδευτική μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της βιωματικής πρακτικής.

Τι είναι τα βιωματικά σεμινάρια;

Ο στόχος μέσα από την φιλοσοφία της βιωματική εκπαίδευσης είναι να μετατραπεί το παραδοσιακό σεμινάριο σε μια πραγματική συνθήκη ζωής, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από την διαδικασία της ενεργητικής συμμετοχής τους. Αποθαρρύνεται έτσι η θεωρητική, παθητική γνώση η οποία δεν ωφελεί άμεσα την ζωή κανενός. 

Η εμπειρία δεν μεταφέρεται, αποκτιέται. 

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγαλύτερη κατανόηση της γνώσης, αναπτύσσοντας ικανότητες, αποκρυσταλλώνοντας αξίες, αναπτύσσοντας την κριτική σκέψη των συμμετεχόντων και την ικανότητά τους να συνεισφέρουν άμεσα και πρακτικά στην ομάδα μέσα στην οποία κινούνται.

be SEO Professional from zero

Αυτός είναι ο τίτλος του σεμιναρίου της EduGO και στην ουσία λέει ότι με ελάχιστες γνώσεις SEO (έως καθόλου) ο καθένας, ακολουθώντας την μεθοδολογία που θα παραδοθεί στο σεμινάριο, μπορεί να ξεκινήσει την δική του SEO στρατηγική. Όμως ας δούμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ     |     ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Που απευθύνεται

Το σεµινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελµατίες του marketing και των πωλήσεων, αλλά και των SEO’s και web developers που θέλουν να δουν τα sites τους στις πρώτες θέσεις των αποτελεσµάτων της Google.

Προϋποθέσεις συµµετοχής

 • Βασική γνώση Αγγλικών
 • Γνώσεις χρήσης Η/Υ και διαχείρισης αρχείων
 • Γνώσεις πλοήγησης στο Ίντερνετ
 • Λογαριασµό gmail (για Google Analytics & AdWords) 
 • ∆ικό σας Laptop (ή εναλλακτικά σας παρέχει η EduGO)

Θέματα που καλύπτει το σεμινάριο

 1. Keyword Research
 2. Competition Analysis
 3. SEO Principles
 4. On Page SEO
 5. Off Page SEO
 6. SEO Tools
 7. SEO Strategies
 8. SEO & Social Media
 9. SEO & SEM
 10. SEO in Practice

Τι γίνετε μετά το σεμινάριο;

Η EduGO σε όλους τους συμμετέχοντες δίνει πρόσβαση σε ειδική πλατφόρμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Από εκεί οι συμμετέχοντες:

 • Έχουν πρόσβαση σε όλη την ύλη την οποία μπορούν να κατεβάσουν,
 • ολοκληρώνουν τρεις σύντομες εργασίες για τις οποίες παίρνουν feedback από τους instructors και τέλος,
 • ολοκληρώνουν ένα online test αξιολόγησης το οποίο οδηγεί σε πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης του σεμιναρίου. 

Τι  θα μπορείτε να κάνετε μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου;

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν στην πράξη, όλες τις απαραίτητες μεθοδολογίες της επιτυχούς εφαρμογής του Search Engine Optimization (SEO).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ     |     ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπέρασμα

Η βιωματική εκπαίδευση, δεν είναι νέα! Βασικά ίσως είναι και η αρχαιότερη μέθοδος εκπαίδευσης, αλλά ίσως κάπου μέσα στα χρόνια αυτή η πρακτική  χάθηκε, καταλήγοντας τα σεμινάρια (και όχι μόνο) να είναι ανιαρά χωρίς πραγματικά να εμπλουτίζουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων και χωρίς να εμπνέουν!

Η EduGO σας καλεί για μια ημέρα να συνεργαστείτε μαζί τους σε πραγματικές συνθήκες, όπου θα λυθούν από κοινού όλες οι απορίες, τα προβλήματα και οι παρανοήσεις σχετικά με το τι είναι SEO και πως όλα αυτά θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας στην πράξη!

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author