Τι μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρησή σας!

Τι προσφέρουμε

Καλύπτοντας όλo το φάσμα του Digital PR & Performance οι δεξιότητες της παραγωγικής ομάδας της Web SEO Greece, επικεντρώνονται στους εξής τομείς:

 οι δεξιότητες της παραγωγικής ομάδας της Web SEO Greece

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Τι ακριβώς σημαίνουν οι υπηρεσίας μας στην πράξη και πως  συντελέσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο;

Το σύνολο των υπηρεσιών μας χρησιµοποιεί όλα τα εργαλεία του ψηφιακού κόσμου, για να βελτιώσουμε ουσιαστικά την ψηφιακή παρουσία της επιχείρησης προς όφελός σας.

Η βελτίωση αφορά θέµατα επικοινωνίας, λειτουργίας, χρηστικότητας, σχεδιασµού, περιεχοµένου & βελτιστοποίησης στις µηχανές αναζήτησης µε στόχο την επίτευξη branding & την μετατροπή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας όχι απλά σε πελάτες, αλλά σε υποστηρικτές.

Μελετάμε εις βάθος τα Web Analytics, ως προς την συµπεριφορά των χρηστών µέσα στην ιστοσελίδα και στα Social Media, ώστε η επιχείρηση να ανταποκρίνεται στην αγορά.

Εκτελούμε διαχείριση budget για την βέλτιστη απόδοση κάθε επένδυσης.

Καταρτίζουμε έρευνες και case studies ώστε η επιχείρηση να έχει πάντα το προβάδισµα σε σχέση µε τον ανταγωνισµό.

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό της επιχείρησης ώστε να συμβαδίζει µε τις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής, αφού όλοι πρέπει να ενστερνίζονται το όραμα της επιχείρησης.

Πως το πετυχαίνουμε; Μα φυσικά με Inbound Marketing!

Το inbound marketing είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε του απλούς επισκέπτες σε πελάτες και υποστηρικτές της επιχείρησή σας. Τα δύο βασικά συστατικά για την έναρξη inbound marketing είναι το website και το περιεχόμενο. Οι τέσσερις βασικές ενέργειες του inbound marketing που εφαρμόζουμε φαίνονται στο παρακάτω infographic.

Οι βασικές ενέργειες του inbound marketing

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ (ή κατεβάστε μέσω του ISSUU) ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ρωτήστε μας! Στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Συμπληρώστε όλα τα πεδία, στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Τα στοιχεία σας δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, ούτε θα λαμβάνεται διαφημιστικά ή newsletter από εμάς ή από οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα. Εάν θέλετε να γραφτείτε στο Newsletter του Web SEO Greece, δηλώστε το email σας στην ενότητα Newsletter (βρίσκετε πάνω δεξιά της οθόνης).