Τολμηρή εισβολή στη Κίνα, από την Microsoft

Αυτό το καλοκαίρι η Microsoft θα πραγματοποιήσει την πιο τολμηρή «εισβολή» της, στην κινέζικη αγορά η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη πειρατεία. Η Microsoft θα εισβάλει προσφέροντας δωρεάν upgrades στα Windows 10 για όλους τους χρήστες, είτε έχουν αυθεντική έκδοση είτε  όχι. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου κίνηση από την εταιρεία για να περαστούν νόμιμες κόπιες του λογισμικού της σε μηχανήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών στην Κίνα, όπου, σύμφωνα με μελέτες, τα 3/4 του software είναι πειρατικά.

Ο Τέρι Μάιερσον, στέλεχος της εταιρείας, ανακοίνωσε το σχέδιο στη συνδιάσκεψη τεχνολογίαςWinHEC στο Σενζέν της Κίνας. Στόχος, όπως ανέφερε, είναι η «επανασύνδεση» με τους χρήστες στη χώρα. Όπως σημείωσε, τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν διεθνώς κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, κάτι που συνιστά αλλαγή σε σχέση με προηγούμενα στοιχεία, που υποδείκνυαν φθινόπωρο.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο ότι θα προσέφερε δωρεάν upgrades από τα Windows 7 και άνω στα Windows 10  σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους χρήστες και να αναπληρώσει τις απώλειές της μέσω κινήσεων όπως η πώληση υπηρεσιών Office μέσω του Ίντερνετ. Συνεργάζεται με τη Lenovo Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή PC στον κόσμο, για να προωθήσει τα Windows 10 στην Κίνα στους υπάρχοντες χρήστες.

Πηγή: naftemporiki

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Bored0Angry

About Author