Πλήρες SEO Analyzer Check

Ζητήστε πλήρες SEO Analyzer Check!

H υπηρεσία SEO Analyzer Check, είναι η μόνη που θα σας οδηγήσει  με σιγουριά  προς την κορυφή κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Δεν λαμβάνεται απλά μια αναφορά. Λαμβάνεται αναλυτικές οδηγίες βήμα-προς-βήμα για όλες τις διορθώσεις που πρέπει να κάνετε, σε επίπεδο on page βελτιστοποίησης.  Εφόσον κάνετε τα βήματα που σας δίνουμε,  η ιστοσελίδα ξανά περνάει από έλεγχο ώστε να δούμε σελίδα-προς-σελίδα πόσο ανέβηκε η βαθμολογία βελτιστοποίησης.

Παρακάτω βλέπετε απόσπασμα από μια συγκεκριμένα σελίδα ενός website. Δείτε την βαθμολογία (score) πριν και μετά την βελτιστοποίηση. Σκεφτείτε ότι αυτό γίνεται για κάθε σελίδα του website!


Η συγκεκριμένα σελίδα του website είναι κατά 33,1% βελτιστοποιημένη.

 

Μετά τις απαιτούμενες διορθώσεις η συγκεκριμένα σελίδα είναι πλέον κατά 87,6% βελστιστοποιημένη.

 

Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης για ένα συγκεκριμένο keyword (λέξη-κλειδί), βελτιστοποιώντας ΜΟΝΟ μια σελίδα από ολόκληρο το website. Η πρόοδος αποτελεσμάτων αφορά την χρονική περίοδο λίγων ημερών! Η συγκεκριμένη σελίδα κέρδισε 30 θέσεις!

 

Όταν φτάσετε στο επίπεδο κάθε σελίδα του website να έχει score από 90% και πάνω, τότε ήδη βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google. Φυσικά υπάρχει η επιλογή να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένες σελίδες όπως για παράδειγμα σε Landing Pages ή σε σελίδες που περιέχουν προσφορές κ.ο.κ. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα αποδοτική και οικονομική εάν θέλετε να κάνε υπερ-στόχευση! Βέβαια ενδέχεται να "χάνετε" στο γενικότερο σύνολο βελτιστοποίησης ολόκληρης της ιστοσελίδας. 
 

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κάνουμε εμείς όλες τις βελτιστοποιήσεις, για λογαριασμό σας!  

 

Ζητήστε σήμερα κιόλας προσφορά!

Συμπληρώστε όλα τα πεδία στην παρακάτω φόρμα (και από τις τρεις ενότητες Στοιχεία Επικοινωνίας Στοιχεία Webiste Υπηρεσίες) και θα λάβετε

  • Την αναφορά του ΔΩΡΕΑΝ SEO Analyzer Check (δείτε τι περιλαμβάνει)
  • NEW Mobile-friendly Checklist
  • Την οικονομική προσφορά σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώσατε
  • Ένα δείγμα του τρόπου που λειτουργεί η υπηρεσία, δηλαδή που είναι τα λάθη και πως σας δίνουμε βήμα-προς-βήμα τις οδηγίες για την διόρθωση. 
  • Όλη τη διαδικασία συνεργασίας.

Αίτημα Πλήρες SEO Analyzer Check

Στοιχεία Επικοινωνίας
Στοιχεία Website
Υπηρεσίες