Χαρακτηριστικά υπηρεσίας SEO Analyzer Check

Μετατρέπουμε ολόκληρη την ιστοσελίδα σε ένα σύστημα που λειτουργεί υπέρ της επιχείρησής σας.


Αναλύουμε τη δομή της ιστοσελίδα

Όλη η αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας είναι πλέον αποτυπωμένη. Με αυτό τον τρόπο έχετε 100% επίγνωση της κατάστασης σε κάθε κομμάτι του website. Μόνο τότε είστε σε θέση να επικεντρωθείτε σε κάθε μια σελίδα ξεχωρίστηκα.

 

Ελέγχουμε κάθε μια σελίδα του website για δεκάδες παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

 1. Κατάσταση HTTP codes
 2. Broken Links
 3. Σφάλματα στον HTML κώδικα
 4. Μέγεθος σελίδας
 5. Τίτλοι & Meta Titles
 6. Meta descriptions
 7. Meta keywords
 8. Σύνολο συνδέσεων (links)
 9. Εξωτερικοί σύνδεσμοι (links)
 10. Nofollow links
 11. Page Rank
 12. Link Value
 13. Cache date για Google, Yahoo και Bing
 14. Δημοτικότητα σύμφωνα με την Google και το Yahoo!
 15. Δημοτικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Και πολλά περισσότερα…


Επιλύουμε προβλήματα φόρτωσης της σελίδας (κατάσταση HTTP codes)

Είναι σημαντικό οποιαδήποτε σελίδα του website να φορτώνετε σωστά. Προβλήματα φόρτωσης έστω και σε μια μόνο σελίδα μπορεί να υπονομεύσει το ranking όλων των άλλων.

 

Ειδοποιήσεις για συνδέσμους out-of-order (Broken Links)

Για να έχετε τέλεια φήμη στα μάτια της Google και η 1η θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης να είναι ακλόνητη θα πρέπει όλοι οι σύνδεσμοι μέσα στην ιστοσελίδα να λειτουργούν. Εμείς μπορούμε να σας πούμε ακριβώς ποιοι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν και μπορείτε να κάνετε ώστε να διορθώσετε αυτά τα λάθη.

 

Ελέγχουμε ότι ο HTML κώδικας είναι άψογος

Αρχικά σας ενημερώνουμε για όλα τα λάθη που περιέχονται μέσα στον HTML κώδικα και στην συνέχεια σας λέμε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε HTML Validation. Η Google αγαπάει τις σελίδες χωρίς λάθη στον κώδικα και ειδικά αυτές που αποτελούν πρότυπο.

 

Χειριζόμαστε τα Meta-title

Τα meta-title είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο on page optimization. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στον τίτλο, είτε αυτό είναι διπλό-περιεχόμενο, είτε είναι τίτλος με πολλούς χαρακτήρες, είτε δεν περιέχει στοχευμένα keywords κ.ο.κ.

 

Έχετε πλήρη έλεγχο όλων των συνδέσμων της ιστοσελίδας

Ίσως δεν γνωρίζετε ότι οι εσωτερικοί σύνδεσμοι και οι εξωτερικοί σύνδεσμοι σε κάθε σελίδα του website, είναι ζωτικής σημασίας. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν έχουν καθόλου εικόνα για τα πόσα εξωτερικά Links έχουν και πόσα από αυτά είναι nofollow. Με την οργάνωση όλων των links δίνεται μια ισχυρή ώθηση στην αύξηση του ranking.

 

Μοιράζουμε το PageRank του website στις εσωτερικές σελίδες

Το Google PageRank είναι μια βαθμολογία της Google για τις ιστοσελίδες  (από το 0 έως το 10) και αποτελεί έναν από τους παράγοντες κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Η βαθμολογία Google PageRank εξαρτάται από off page παράγοντες. Εμείς έχουμε τον τρόπο το PageRank του έχει αποκτήσει η home page, να το διανέμουμε στις εσωτερικές σελίδες του website.

 

Παρακολουθούμε την δημοτικότητα του website στα Social Media

Έχετε πλήρη αναφορά από την δημοτικότητά σας στα βασικότερα Social Media (Facebook, Twitter, Stumble Upon, Delicious κ.α.). Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε τα social signals, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ποσότητα των likes, shares, posts που κάνετε – αλλά με την δημοτικότητα των κοινοποιήσεών σας.

 

Παρακολουθούμε τους παράγοντες κατάταξης της ιστοσελίδας

Με αυτή την αναφορά έχετε πλήρη γνώση για κάθε πτυχή που μπορεί να επιταχύνει την άνοδο της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης. 

 

ΔΩΡΕΑΝ SEO ANALYZER CHECK        ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ SEO ANALYZER CHECK

 

Χτίζουμε το Google XML Sitemap της ιστοσελίδα

Δημιουργούμε Google-friendly XML Sitemap με όλες τις σελίδες που θέλετε να συμπεριλάβετε. Αυτός είναι ο τρόπος όπου λέτε στη Google ποιες σελίδες θέλετε να καταχωρηθούν, ώστε να διαβάζονται πιο εύκολα από την Google. 
Εάν έχουμε πρόσβαση FTP & Google Analytics, μπορούμε να καταθέσουμε εμείς το XML.


Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τo αρχείo robots.txt

Ορίζουμε τους κανόνες που καθορίζουν πως οι μηχανές αναζήτησης θα ανιχνεύουν το περιεχόμενό σας.
Εάν έχουμε πρόσβαση FTP & Google Analytics, αποστέλλουμε εμείς το αρχείο robots.txt

 

Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο κάθε σελίδας ξεχωριστά για ολόκληρο το website


Στοχευμένο περιεχόμενο

Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο κάθε σελίδας ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα βελτιώνουμε τα ίδια τα κείμενα του περιεχομένου, τις λέξεις-κλειδιά, τους τίτλους, τα H1-H6. Εντοπίζουμε και διορθώνουμε τυχόν προβλήματα.

 

Παρέχουμε συμβουλές για συγκεκριμένες μηχανές αναζήτησης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν 750 μηχανές αναζήτησης, άρα μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό των σελίδων σας για πολλές διεθνείς και τοπικές μηχανές αναζήτησης.

 

Βελτιστοποίηση σελίδων σε πολλές  γλώσσα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη βελτιστοποίηση περιεχομένου και σε λέξεις-κλειδιά σε πάνω από 50 γλώσσες. 

 

Οδηγίες για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά

Σας δίνουμε οδηγίες και ιδέες για να στοχεύσετε σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

 

Γενική ανάλυση αποτελεσματικότητας λέξεων-κλειδιών

Σας αναλύουμε όλες τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιείτε στην ιστοσελίδα. Ενώ βλέπετε ξεκάθαρα ποιες από αυτές είναι κερδοφόρες και πόσες φορές επαναλαμβάνονται στο περιεχόμενό σας. Επίσης παίρνετε ιδέες για λέξεις-κλειδιά που δεν έχετε χρησιμοποιήσει, ενώ ενδέχεται να έχουν προοπτικές αύξησης της επισκεψιμότητάς σας. 

 

Συγκρίνουμε τις σελίδες σας με αυτές των 10 κορυφαίων ανταγωνιστών σας!

Συγκρίνουμε τις σελίδες σας με τους κορυφαίους των μηχανών αναζήτησης ώστε να εκτιμήσετε τις τρέχουσες πιθανότητες για να τους ξεπεράσετε στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Λαμβάνετε συμβουλές για να προσαρμόσετε τις σελίδες ώστε να ανταγωνιστείτε αποτελεσματικά τους ηγέτες των αποτελεσμάτων.

 

Μαθαίνετε τη στρατηγική βελτιστοποίησης onpage των ανταγωνιστών σας

Μαθαίνετε ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν οι 10 κορυφαίοι ανταγωνιστές σας  και βρίσκονται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. 

 

MOBILE-FRIENDLY CHECKLIST

Ελέγχουμε εάν η ιστοσελίδα σας είναι συμβατή με τους κανονισμούς της Google σύμφωνα με το νέο update mobile-friendly. Ενώ εάν είναι, σας λέμε πόσους από τους ελέγχους περνάει η ιστοσελίδα. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ήδη έτοιμες 3 λύσεις για να γίνει η ιστοσελίδα σας mobile-friendly.

 

ΔΩΡΕΑΝ SEO ANALYZER CHECK        ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ SEO ANALYZER CHECK